Om bananprojektet

Detta är bananprojektet. Varken mer eller mindre. Vem, vad eller vilka som skriver vad här – hänger inte ihop och har inget egentligt syfte. Bananprojektet är inte att betrakta som någon guru, metod, eller lärare och absolut inte som någon syokonsulent. Varför denna sida existerar är det få som har svaret på. Hur länge den kommer att existera är det ännu färre som vet.

Man skulle kunna anta eller tro att texten finns till för att på något sätt skapa ro. En ventil. För att slippa sura ur över vems kulle som är vems. Vem som är den bästa feministen. Eller vem som källsorterar mest.

Möjligen fanns en ambition att förändra den här tråkiga och alldeles urballade världen vi lever i. Troligtvis var ambitionen frukten av alkohol. En teori som bygger på att ambition och alkohol ofta hänger ihop. Ungefär ganska exakt på samma sätt som de flesta politiker absolut inte kan gå på vatten. Ambitionen stängdes in i garderoben tillsammans med potential och alla andra jävligt otäcka saker som människor bör hålla sig borta ifrån.

Varför dricker alkoholister Sprite, när vin är så gott? Och kan det vara så att folk skaffar barn nu för tiden, bara för att ha något att skriva om på Facebook?

Man kan inte heller egentligen rekommendera någon att spendera alltför mycket tid här. Då det förmodligen inte bidrar till någonting alls.

Om någon tog illa upp, så var det meningen.

Sverige, 2012-03-12 (uppdaterad 2013-12-21)