En förmodad kommuniké

Hej jag heter Jenny Alversjö, jag jobbar som grävande journalist med det samhällsgranskande programmet ”Kalla Fakta”.

Jag har gjort lite avdrag på 150,000:- på min lilla firma. Alltså, det var min redovisningsbyrå egentligen, det var liksom inte jag. Avdrag för parfym, tv-spel och familjeresor bara råkade slinka igenom. Men det var ju inte jag! Det var min redovisningsbyrå!

Så orättvist att någon ens tar upp detta! Nu ska jag tydligen få straffskatt! Skatteverket lyssnar inte på mig alls. Så jag ska överklaga! Men jag tycker det är fel egentligen, att göra avdrag och det var ju inte jag som gjorde fel, men jag ska liksom överklaga ändå. Så det så.

Jajaja, jo det är exakt så alla jag granskar svarar och dom svaren godtar jag ju inte då.

Men nu är det ju jag! Jag har ju inte gjort fel liksom. Hoppas inte detta påverkar förtroende för mig som grävande och granskande journalist nu bara. Det är ju som sagt ett misstag som begåtts och jag har all intention att rätta till det. Hm…jävlar vad jag låter som en Skanskachef!

Jag kanske skulle ta och kliva ner från bulldozern och äta upp nyckeln medan jag långsamt backar ut ur glashuset. Stänga dörren efter mig lite försiktigt och ta en clownnäsa ur kartongen medan jag fortsätter bort från glashuset. Glashuset. Glashuset.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>