Censurera Pippi?!

Nätet exploderar! Morgonsoffor argumenterar! SVT har beslutat sig för att rensa ut lite förlegade och märkliga uttryck i den gamla barnfilmen.

Det får man så klart inte göra! Människor blir kränkta! Arga! Upprörda! Va fan?! ”Negerkung” gör sig ju så bra på skånska!

Kränkta över vaddå undrar jag? Över att andra människor kanske inte tar illa upp om somliga ting försvinner? Snart tar dom väl bort midsommarstången, pingvinstången och möjligheten att ha skolavslutningar ute på gräsmattor också!!

Vad fan är problemet med att inse att världen förändras och att saker som var okej förr kanske inte är okej idag?

Va?!

Nästa gång någon herre lägger an på den galanta dam i baren jag, för kvällen, valt ut att förgripa mig på kommer jag inte finna något annat alternativ. Jag kommer daska min handske i nyllet på den inkräktande sprätten och peka ut mot gatan. När våra sekonder har laddat flitlåspistolerna blir det en duell! Kränker någon min ära, finns inga alternativ.

Vill den galanta damen, trots mina kallblodiga egenskaper, inte ha mig – blir det väl att skriva ett argt brev till hennes fader. Skicka på några vattenstämplar och ett sigill och sända rullen med min snabbaste budbärare. Om hennes farsa inte vill ha krig och riskera att förlora alla sina privilegier gör han bäst i att presentera sina döttrar på mina marker innan nästa fullmåne.

Vidare kommer jag propagera för att ”skallmätning” tas i bruk som standard vid arbetsintervjuer. Så att jag som vit och mullig man i mina påstått bästa år i alla fall har någonting att skylla på. Jag är blond och blåögd. Någon fördel ska jag väl ha?!

När vi ändå är igång på att tycka illa och bli kränkta över förändringar – kvinnlig rösträtt? Vad i helvete är det frågan om? Hur jävla moderna och frisläppta ska vi bli?

Men det jag finner roligast med detta är egentligen att så många kristna radikaler tar så illa upp. Här till exempel.

Att Pippi leker kines och förmedlar att kineser låter: ”Plong-Pling-Tjing-tjong” (?) är okej enligt skribenten. Man kan inte skydda barn från verkligheten, påstår den kristna radikalen bakom texten. Och går därefter vidare med att påstå att det var så där det såg ut då. Då! 1969! Förr! Vi kan inte skydda barnen mot hur verkligheten var förr. För helvete.

Tammefan bland det sjukaste jävla resonemanget jag läst i min dag.

Och det slutar inte där, den kristna radikalen som skrivit texten lackar som fan på att Astrid Lindgren tagit ”himlen”, döpt den till Nangijala och förfalskat alltihopa! Men det ger ju inte den kristna radikalen rätt att klippa i Astrids verk! Det är den här sortens jävla verklighetsuppfattning som den här planeten lider av.

Sedan kokar det ner till vad kristna radikaler alltid kokar ner till. Det handlar inte om Pippi eller någonting sådant, nej det handlar om Bibeln och allt är ett direkt hot mot deras rättighet att tro på sin inbillade vän. Så egentligen kan ni bortse från allt ovan.

Själv anser jag att vi behöver mer Tor och Oden i Sverige. Vi kan inte skydda era kristna radikalbarn från hur det var förr! Det såg ut så då! Man offrade folk till gudar! Skar halsen av getter. Hade trälar som diskade efter maten. Det såg ut så då! Vi kan inte hålla på och skydda barn från en verklighet som var.

Snart kommer väl pepparkakor få gifta sig också! Och, då jävlar finns väl ingen svensk kultur kvar.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>