Angående regeringskrisen igen och igen

Jag vet ärligt talat inte om jag ser någon som helst jävla skillnad på Com hem och Sveriges Riksdag.

Båda organisationerna har monopol inom sitt område. De gör som de vill, lyssnar inte på någon och hänvisar till paragrafer i avtal som ingen någonsin sett till.

Hör man som medborgare av sig till Com hem och med gråten i halsen hävdar att man minsann inte vill vara medborgare längre skrockar dom till svar. Skrockar och säger: ”Lycka till med att surfa på internet hemma då.”

Hör man som kund av sig till svenska staten och med gråten i halsen hävdar att man minsann inte vill vara kund längre skrockar dom och påpekar att det är fritt att flytta vart som helst inom EU. Som om det är jag som borde ändra på mig.

Hur ska jag kunna argumentera med människor som inte har någon som helst självinsikt?

One comment

  1. überweisung kreditinstitut angeben

    Hey Chris, I thought it was common knowledge that you lived outside the district. At least it was for me. If anything, you and Mrs. Editor deserve extra KUDOS for taking us under your wings. It’s downright neighborly of you!Keep it up!!! We appreciate all you do!

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>